Termeni și condiții

My Deck - Transport personal premium / Termeni și condiții

EUROMAIDEC TOURNIG S.R.L prin marca înregistrată MyDeck, este înregistrată ca operator de date cu caracter personal sub numărul 15613, potrivit Legii nr.677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Prin accesarea www.mydeck.ro vă exprimați explicit acordul privind termenii şi condiţiile de utilizare prezentate mai jos. Acestea sunt condițiile în care puteți folosi website-ul www.mydeck.ro , cât și conținutul/serviciile on-line disponibile pe acesta.

Termeni generali

Prezetul document conținând termenii si condițiile de utilizare ale site-ului www.mydeck.ro  (denumit în continuare “Termeni si Condiții”) stabileste care sunt condițiile în care orice persoană poate vizita ori accesa site-ul www.mydeck.ro , ori poate utiliza în orice mod serviciile oferite prin intermediul site-ului.

În întelesul Termenilor si Conditiilor:

  • “Site” înseamna în continuare site-ul de internet mydeck.ro
  • “Serviciul” înseamna orice serviciu oferit pe site, și/sau orice modul sau componentă a acestuia;
  • “Utilizatorul” înseamna în continuare orice persoană care viziteaza sau accesează site-ul, care își crează cont pe Site sau care dorește să utilizeze în orice mod sau utilizează efectiv Serviciul.
  • Client – definește orice persoanâ fizică sau juridică ce inițiaza o comandă.

Neacceptarea acestor Termeni si Condiții ori a oricărei prevederi din aceștia, după cum sunt formulați în prezentul act, atrage obligația Utilizatorului de a înceta de îndată accesarea Site-ului; accesarea sau vizitarea în continuare a Site-ului, a oricărei pagini din acesta și/sau utilizarea Serviciului, precum și a oricărei componente a acestora constituie o acceptare în întregime si necondiționată a Termenilor și Conditiilor și a oricărei prevederi din aceștia.
SC EUROMAIDEC TOURING SRL, în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.mydeck.ro își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Termenii și Condițiile de utilizare, fară nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii si condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Securitate

Dacă utilizați Site-ul sunteți răspunzător pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastră de acces, cum ar fi numele de utilizator și parola și sunteți de acord să vă asumați întreaga responsabilitate pentru activitățile/acțiunile desfășurate pe Site cu contul și parola dumneavoastră. În cazul în care suspectați că, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastră, confidențialitatea acestor date de acces a fost compromisă, veți notifica imediat Euromaidec Touring. Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui site și tentativa de efectuare a acestora, incluzând fară a se limita la: utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului, s.a.m.d, vor fi pedepsite conform legii.

Minori

Euromaidec Touring nu vinde produse și/sau servicii care să fie cumparate de către minori. Euromaidec Touring  poate vinde sau încasa contravaloarea unor servicii destinate minorilor, dar achiziționate de către un adult.

Drepturile asupra conținutului Site-ului

Conținutul paginilor website-ului www.mydeck.ro  este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate EUROMAIDEC TOURING S.R.L.

Nota de informare privind protecția datelor personale

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice EUROMAIDEC TOURING S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
EUROMAIDEC TOURING  poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastră și dacă ni le furnizați voluntar.
Formularul de înregistrare prezentat pe site-ul www.mydeck.ro  cere informații prin care puteți fi identificat sau prin care vă putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip “business contact”. Folosim datele cu caracter personal colectate în următoarele scopuri:
– pentru a ne asigura că pagina de web este relevantă nevoilor dumneavoastră
– pentru a livra servicii precum oferte de preț, confirmarea comenzilor
– pentru a ne ajuta să creăm și să publicăm conținutul cel mai relevant pentru dvs.
– pentru a asigura accesul la secțiuni cu acces limitat ale site-ului (comenzi, rezervări, plați online etc.)

Atunci când suntem solicitați să furnizăm date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare îndeplinirii obiectului solicitării. EUROMAIDEC TOURING nu vinde, schimbă sau inchiriază date cu caracter personal către terți.

Utilizarea datelor statistice si datelor anonime

EUROMAIDEC TOURING poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în calitatea sa de operator în următoarele scopuri:
– realizării de analize/rapoarte;
– realizării de informări;
– publicării, promovării, ofertării produselor/serviciilor oferite de către EUROMAIDEC TOURING.

PLĂȚI ONLINE

Serviciile oferite pe acest website pot fi achitate online prin intermediul serviciilor de plăți on-line e-commerce oferite de https://www.mypos.eu  Riscurile asociate unei plăti on-line sunt:

  • Datele personale introduse de dumneavoastră pentru completarea comenzii să intre in posesia unor terțe părti și să fie abuziv folosite. Euromaidec Touring protejează informaţiile contului dvs. de accesarea, utilizarea sau dezvăluirea neautorizată. Trebuie să introduceţi numele de utilizator şi parola de fiecare dată când doriţi accesarea informaţiei din contul dvs. sau pentru a opera tranzacţiile online. Niciodată să nu oferiţi detaliile contului dvs. altei persoane. Dacă sunteţi îngrijorat că parola dvs. a fost compromisă, o puteţi schimba în orice moment doriţi, de îndată ce aţi accesat contul. Accesarea contului dvs., detaliile personale şi toate tranzactiile sunt protejate prin tehnologia 3D Secure, o tehnologie de autentificare care foloseste criptarea oferita de Secure Sockets Layer (SSL).
  • Datele dumneavoastră în cazul plăților prin card bancar – număr de card, data expirării, etc. – să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite. In cazul sistemului “3-D Secure” aplicat de catre https://www.mypos.eu e-commerce pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre, acestea fiind direct introduse pe platforma de plăți a https://www.mypos.eu dupa caz. In plus, în cazul în care cardul dumneavoastra a fost emis de către o bancă certificată în sistemul “3-D Secure”, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastră , similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM. Citiți “Verified by Visa” și “SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul “3-D Secure”.

Metode de plată

Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata, POS mobil, cash. Dacă ați selectat card de credit/debit ca metodă de plată, este necesar să completați un formular cu datele despre acesta. Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă mulțumește pentru comanda pe site-ul nostru si vă oferă informațiile relevante pentru comandă. Aceste informații le  primiț de asemenea prin e-mail.
Serviciul de acceptare la plată a cardurilor presupune plata, de către Banca Acceptatoare, a unor comisioane catre Banca Emitentă a cardurilor.
Aceste comisioane, precum si regulile de acceptare la plata a cardurilor, pot fi consultate pe site-urile urmatoare:
MasterCard: http://www.mastercard.com/ro/merchant/index.html
Visa: http://www.visaeurope.com/aboutvisa/overview/fees/main.jsp

Anulare comenzi, anulare plată online, restituire sume comenzi anulate

1.A Comenzile procesate online pe www.mydeck.ro  se pot anula fară costuri cu până la 3 ( trei ) ore înainte de începerea cursei ( transportului, transferului ). După aceea penalizarea este 100% și chiar dacă transferul/transportul este anulat Euromaidec Touring SRL nu returnează suma încasată pentru acesta.

1.B În cazul plăților online cu card de credit sau debit, efectuate prin platforma https://www.mypos.eu returnarea sumelor încasate se efectuează în maxim 15 zile de la tranzacție, fără penalități dar cu respectarea punctului 1.A de mai sus.

1.C Returnarea sumelor încasate prin platforma online se efectuează fără comisionul procesatorului https://www.mypos.eu  care variază între 1.5 % și 3% în funct1ie de tipul cardului.

1.D Returnarea sumelor încasate online se efectuează prin transfer bancar de către Euromaidec Touring în contul indicat de CLIENT.