ELŐNYÖK

GARANTÁLTAN IDŐBEN

NULLA KÉSÉS
A gépjármű jelenléte az általad megjelölt helyen, 15 perccel hamarabb a városon kívüli szállítások esetén, és 5 perccel korábban az InCity szállítások alkalmával
NULLA MŰSZAKI PROBLÉMA
Gépjármű ellenőrzése minden utazás előtt: abroncsnyomás, olajszint, vízszint,légkkondicionáló, fűtés és fékek
BÁRMIKOR RENDELKEZÉSEDRE ÁLLUNK
Foglalás és visszaigazolás 24/7 rendszerben
Maximális szabadságod van kiválasztani azokat a szolgáltatásokat amelyek számítanak neked egy utazáson. Szabd személyre most a MyDeck felhasználódat, és minden alkalommal a legjobb árakat élvezheted, gyorsan, a választásodnak megfelelően.

SZOLGÁLTATÁSOK

Garantáljuk a magas szállítási standardot minden szolgáltatásunk tekintetében – függetlenül a kiválasztás szintjétől – hogy minden alkalommal várakozáson felüli élményt biztosítsunk. Megtalálsz bennünket: Nagyváradon, Debrecenben, Budapesten, Temesváron.

Szállítás repülőtérről

Mindig időben

VIP transzfer

WiFi-vel és pezsgővel

Gyermekek szállítása

Iskolába vagy óvodába, biztonságban

Szállítás rendezvényekre

Érkezz stílusosan

Szállítás városon belül

5 csillagos szolgáltatások taxi-áron

Same day futárszolgálat

Egész Európában, kis méretű csomagok számára

MYDECK ALKALMAZÁS

Töltsd le ingyenesen az alkalmazást és rendelj egy MyDeck autót. A kényelem szintjét a legapróbb részletekig beállíthatod.

Mydeck Apple MyDeck Google Play

CSAPAT

Calin Pacurar

Vezérigazgató

Durko Csaba

Szállítási menedzser

Beata-Magdalena Herczeg

Eladási Menedzsertdeau

Liana Popa

Gazdasági Igazgató

A MyDeck az első prémium személyszállító szolgáltatás az ország nyugati részén, amely rendelkezésre áll Románia és Magyarország fő regionális célállomásaira való eljutás tekintetében. A vállalat 100%-ban román tőkével rendelkezik, és több mint 15 éves ágazati tapasztalat megszilárdulása nyomán jött létre.

A MyDeck csapata 24/7 rendszerben kínál személyre szabott szállítási szolgáltatásokat, minden alkalommal ugyanazon a magas standardon – középszintű és luxus kategóriába tartozó autókkal, sofőrrel, erőteljes utazási élményt biztosít, a csomagok és az utazók kényelmét, az időben történő megérkezést és egyéb, a megrendelés időpontjában személyre szabott szolgáltatásokat, egy mosollyal együtt.