Blog

My Deck - Transport personal premium / Blog Mydeck - Transport premium  / MyDeck Experiences – eMyDeck – MyDeck Golf Open

MyDeck Experiences – eMyDeck – MyDeck Golf Open

Ce este MyDeck Experiences ? 

MyDeck Experiences Lounge

MyDeck Experiences Lounge

Weekendul trecut la KingsLand Country Club în proximitatea terenului de golf a avut loc primul eveniment din cadrul MyDeck Experiences. Acesta este un program special creat pentru a oferi clienților companiei MyDeck acces la experiențe exclusiviste.

Pe o vreme superbă de toamnă, cu temperaturi ridicate, ne-am bucurat să ne întâlnim, în mijlocul naturii,  cu cei care sprijină MyDeck. Cei care sunt clienți MyDeck…cei fără de care nu ar exista MyDeck – primul serviciu de transport premium din vestul României.

Relaxarea la un pahar de vin sau prosecco, completat cu un burger delicios, a fost punctul forte pentru cei mari. Cei mici au încercat pe zona de antrenament ,, practice area ” mișcări specifice de golf cu seturi speciale pentru învățarea acestui sport mai ușor.

Cu siguranță cel mai atractiv moment pentru juniori a fost plimbarea cu ,, MyDeck Golf Cart “. O mașinuță de golf pusă la dispoziție cu șofer inclus de la MyDeck.

e-MyDeck

eMyDeck @ MyDeck Experiences

BMW I3 electric

Cei care au luat parte la MyDeck Experiences au avut plăcerea să afle în premieră faptul că începând din vara anului 2019 MyDeck introduce în serviciul comercial prima mașină electrică 100%. Aceasta este un BMW I3 pe culorile MyDeck ( roșu și negru ) și se va folosi în principal pentru distanțele mici, în localitatea Oradea și împrejurimi.

 

MyDeck Golf Open

În paralel cu MyDeck Experiences s-a desfășurat competiția MyDeck Golf Open. Au participat peste 20 de jucători de golf din Ungaria și vestul României. A fost prima ediție și cu siguranță jucătorii au avut parte de o zi minunată pe terenul de golf KingsLand Country Club.

În încheierea acestui articol doresc să mulțumesc frumos tuturor celor care au fost alături de MyDeck Experiences. Clienți, colaboratori, colegi, prieteni, jucători și să transmit că abia aștept să ne vedem la următorul eveniment.

Călin Păcurar

CEO – MyDeck ®

www.mydeck.ro