Blog

My Deck - Transport personal premium / Blog Mydeck - Transport premium  / Ce opțiuni de zbor ai spre Londra începând cu 1 iunie

Ce opțiuni de zbor ai spre Londra începând cu 1 iunie

Din 1 iunie Ryanair încetează să mai zboare pe relația Oradea – Londra  iar celelalte curse care le mai au din/spre Oradea se vor anula/suspenda până în această toamnă.

Sunt sigur că, este foarte comod să zbori direct de pe aeroportul Internațional Oradea, însă până la noi vești oficiale de la o altă companie ( probabil Blueair ) îți descriu mai jos ce opțiuni de zbor ai spre Londra.Ce opțiuni de zbor ai spre Londra

Ce opțiuni de zbor ai spre Londra

În continuare poți zbura de pe Aeroportul Internațional Oradea spre Londra cu cei de la Blueair via Otopeni.

Pagina lor de web permite achiziția de bilete cu escală ( deci două bilete de avion pe sens dar legate ) pe aeroportul unde au bază. Poți să rezervi AICI un bilet de avion de la Oradea spre Londra cu escală în București.

Cel mai apropiat aeroport, în afară de Oradea, de pe care poți zbura spre Londra ( Luton ) este Debrecen Airport, aproximativ o oră de mers cu autoturismul. Găsești AICI informații despre programul de zbor.

Poți alege să călătorești la Debrecen Airport cu MyDeck completând ruta, data și ora de plecare AICI.

O altă variantă de zbor spre Londra este din aeroportul Satu-Mare, cu o frecvență de două ori pe săptămână, luni și vineri. Vezi orarul de zbor AICI iar cei aproximativ 140 de kilometri pe sens pot fi parcurși elegant și sigur cu un autoturism premium plus șofer personal de la MyDeck.

Ce opțiuni de zbor ai spre Londra

MyDeck – primul serviciu de transport premium din vestul României îți pune la dispoziție aplicație mobilă pentru Android și IOS, află mai multe pe mydeck.ro

Din Aeroportul Internațional Cluj-Napoca sunt două companii care efectuează zboruri spre Londra. Blueair și Wizz au împreună patru zboruri pe zi și poate fi una din opțiunile serioase de călătorie spre capitala Angliei. Poți verifica orele de zbor AICI.

Din Budapest Ferenc Liszt International Airport ai o mulțime de zboruri în fiecare zi spre Londra. Acestea sunt operate de cinci companii aeriene și poți afla mai multe despre orele de zbor AICI .

PONT de la MyDeck

Pentru o căutare eficientă a rutelor, orelor de zbor dar mai ales pentru o vizualizare de ansamblu a costurilor, recomandăm aplicația de căutat zboruri și destinații de călătorie momondo.ro

Concluzie

Sunt foarte multe variante, chiar dacă acestea nu sunt de pe Aeroportul Internațional Oradea ( cu o singură excepție ). Indiferent de opțiunea aleasă apelează cu încredere la MyDeck – primul serviciu de transport premium din vestul României.

 

Călin Păcurar

CEO – MyDeck ®

www.mydeck.ro

MyDeck-transport premium