Blog

My Deck - Transport personal premium / Blog Mydeck - Transport premium  / MyDeck 2017 – echipă, cifre, statistici, parteneriate de imagine, marcă înregistrată ®

MyDeck 2017 – echipă, cifre, statistici, parteneriate de imagine, marcă înregistrată ®

MyDeck 2017

Iată că am încheiat cu bine anul 2017 și privim cu mare încredere la anul care tocmai a început. Înainte să vă spun câteva despre cifrele anului trecut și despre cele mai importante realizări pentru MyDeck în anul 2017 aș vrea să vă povestesc despre cum este formată echipa MyDeck.

Echipa – MyDeck 2017

Din punct de vedere al administrării, funcționarea MyDeck este coordonată de 5 persoane. Călin Păcurar – manager, Csaba Durko – manager transport, Beata-Magdalena Herczeg – manager vânzări, Turcuț Mirabela – corporate sales & marketing, Liana Popa – director economic.

Echipa de administrare MyDeck lucrează împreună de peste 7 ani și rezultatele obținute se datorează cu siguranță experienței acestora.

Petrecere MyDeck 2017

Petrecerea sfârșitului de sezon – @MyDeck

Și din punct de vedere al conducătorilor auto, echipa este stabilă și cu experiență mare în șofat. Avem un nucleu de 6 – 7 conducători auto, care sunt permanent alături de noi. ( Gyorgy, Lucian, Daniel, Cătălin, Călin, Arpad, Csaba ).

Pe lângă echipa de bază care în sezon ( primăvara și toamna ) poate crește cu 15% – 20%  avem și conducători auto angajați în sistem part – time, aproximativ 3 – 5 la număr.

Aceștia vin să completeze necesarul de personal, în anumite zile, cu creșteri mari ale volumului de muncă ( Ex: ziua de luni, ziua de joi, etc. ).

.

Toți cei de mai sus sunt membri cheie în echipa MyDeck și țin să le mulțumesc frumos pentru efortul depus, pentru abordarea în relația cu pasagerii și clienții nostri dar și pentru faptul că sunt alături de mine.

Cifre și statistici MyDeck 2017Autoturism MyDeck 2017

Autoturisme:

1 BMW Seria 5, 4 Opel Insignia, 1 Skoda Octavia, 3 Opel Astra, 1 Opel Vivaro.

Pasageri:

peste 30.000 pasageri premium au călătorit în 2017 cu MyDeck

Kilometri:

860.000 de kilometri au parcurs autoturismele MyDeck în 2017

Parteneriate de imagine MyDeck 2017 

Suntem foarte activi în dezvoltarea comunității locale și pe parcursul anului 2017 am avut mai multe parteneriate de imagine prin care fie am sponsorizat asociații, fie am efectuat transport premium pentru diverse personalități. Mai jos găsiți cele mai importante evenimente pe care le-am sprijinit:

Autografe obținute de MyDeck 2017

Autografe primite de MyDeck

18.03.2017 –  Rotary Golf Charity Cup

07 – 11.06.2017 – European Music Open

05 – 08.10.2017 – Toamna Orădeană

03.11.2017 – 11even Experiences Oradea

11 – 12.11.2017 – TEDxOradea 

01 – 31.12.2017 – Târgul de Crăciun din Oradea

 

Premii și certificate

Euromaidec Touring SRL, contribuie la crearea unui viitor mai bun pentru economia României și se află printre cele 5,6 % din companiile Românești cu un nivel de bonitate crescut. Am scris despre asta, un articol separat și te invit să îl citești AICI.

Marcă înregistrată

Începând cu 2017, MyDeck este marcă înregistrată sau marcă comercială ( Trademark în engleză ) ®

MyDeck în Social Media 

Facebook –  peste 1080 de fani, ne puteți urmări AICI 

Twitter – te așteptăm AICI 

Linkedin – urmărește MyDeck pe linkedin – platforma premium din social media

Instagram – de curând suntem activi pe această platformă așa că follow AICI 

Blog MyDeck – https://mydeck.ro/blog-mydeck/

Abonează-te la newsletterul MyDeck AICI 

Concluzie 

MyDeck este cu siguranță primul serviciu de transport premium din vestul României, atât prin modul de funcționare despre care am scris AICI cât și prin modul în care își construiește echipa. Anul 2017 a fost unul în care am reușit să ne consolidăm poziția în acest segment, am reușit să consolidăm echipa, am reușit să ne identificăm prin înregistrarea mărcii și nu în ultimul rând am continuat dezvoltarea unei afaceri ca și model în mediul antreprenorial Bihorean.

Pentru 2018 unul dintre cele mai importante obiective este sprijinirea competiției locale ( servicii de LOGO MyDeck - MyDeck 2017 transport în regim de închiriere auto cu șofer ) să își autorizeze companiile, să își licențieze autoturismele, să intre în legalitate cu serviciul de transport persoane, prestat. O muncă titanică dar benefică pentru creșterea calității dar mai ales a siguranței pasagerilor.

Nu în ultimul rând pentru ca MyDeck să crească are nevoie de o competiție curată și autorizată care să respecte legislația în vigoare.

Vă doresc UN AN NOU FERICIT și LA MULȚI ANI

Călin Păcurar

CEO – MyDeck ®

www.mydeck.ro