Blog

My Deck - Transport personal premium / Blog Mydeck - Transport premium  / Strongest in Romania pentru Euromaidec Touring și nominalizare MyDeck la Gala Comunității Bihorene

Strongest in Romania pentru Euromaidec Touring și nominalizare MyDeck la Gala Comunității Bihorene

Sfârșitul anului 2017 aduce vești grozave pentru compania Euromaidec Touring și automat pentru primul serviciu de transport premium din vestul României, MyDeck. Efortul echipei este răsplătit cu o certificare #strongestinromania și respectiv o nominalizare la Gala Comunității Bihorene.

Ce este Strongest in Romania ? strongest in Romania

Strongest in Romania este certificarea exclusivistă ce confirmă solvabilitatea unei companii. Această certificare te va ajuta să demonstrezi stabilitatea financiară și fiabilitatea companiei tale. Companiile certificate dovedesc clienților existenți și viitori că sunt stabile din punct de vedere financiar și își pot îndeplini obligațiile financiare.

” Euromaidec Touring contribuie la crearea unui viitor mai bun pentru economia României. Creditinfo certifică această companie ca având un nivel de bonitate crescut. Doar 5.6% dintre companiile din România au îndeplinit condițiile la același nivel.”

.

Nominalizare MyDeck la Gala Comunității Bihorene

excelență în meserie - strongest in RomaniaSurpriza săptămânii trecute a fost nominalizarea managerului MyDeck, Călin Păcurar, la secțiunea ,, excelență în meserie ” din cadrul Galei Comunității Bihorene. Evenimentul este organizat de Fundația Comunitară Oradea și are loc în această săptămână pe data de 14 decembrie.

Această nominalizare este cu siguranță pentru întreaga echipă de management dar mai ales pentru conducătorii de autoturisme MyDeck.

Mulțumim frumos pentru nominalizare.

www.mydeck.ro