Blog

My Deck - Transport personal premium / Blog Mydeck - Transport premium  / Vizitează Târgurile de Crăciun cu MyDeck alături de familie sau prieteni

Vizitează Târgurile de Crăciun cu MyDeck alături de familie sau prieteni

Ne apropiem cu pași repezi de luna decembrie. Luna în care alergăm din magazin în magazin pentru a dărui celor dragi cele mai frumoase cadouri. Decembrie este și momentul în care putem să vizităm Târgurile de Crăciun, acestea devenind deja o tradiție și la noi în țară.

Târgurile de Crăciun - Oradea

FOTO: Duran’s Press

Târgul de Crăciun de la Sibiu este probabil cel mai frumos din România dar și Târgul de Crăciun din Oradea devine de la an la an tot mai frumos.

Relativ aproape de granița cu România, unul dintre cele mai cunoscute dacă nu chiar cel mai renumit este Târgul de Crăciun din Viena cu un istoric bogat și sute de mii de vizitatori anual. Nici Budapesta nu stă rău din acest punct de vedere, poți afla mai multe informații despre acesta aici.

.

Târgurile de Crăciun: variante de călătorie

Poate varianta cea mai ușoară de a vizita Piețele de Crăciun este să călătorești alături de prieteni și cei dragi în autoturismul personal. Însă șoferul în acest caz nu poate beneficia de toate avantajele. Ar fi păcat să nu servești renumitul vin fiert printre cumpărături.

O altă variantă este să apelezi la o agenție de turism care organizează deplasări la Târgurile de Crăciun. Acestea pot fi atât cu un microbuz cât și cu autocar. În acest caz ești limitat de programul fix, prestabilit de organizator și poate fi incomod să alergi tot timpul pentru a fi în pas cu grupul. Un alt dezavantaj este că întodeauna există câteva persoane din grup care vor întârzia și vei aștepta sosirea acestora.

Dacă vrei să ai parte de o experiență de neuitat, să ai la dispoziție un șofer personal și un autoturism premium, să nu îți faci griji de locurile de parcare, să nu ai grija condusului, să ai un program flexibil, să servești câte căni de vin fiert dorești atunci cu siguranță trebuie să apelezi la MyDeck – primul serviciu de transport premium din vestul României.

Vizitează Târgurile de Crăciun cu MyDeck 

MyDeck este primul serviciu de transport personal premium din vestul țării, disponibil pentru principale destinații regionale din România și Ungaria. Compania are capital 100% românesc și a fost creată în urma consolidării unei experiențe de peste 15 ani în domeniu.

Indiferent de opțiunea pe care o alegi: autoturism 4 locuri + șoferul sau minibus de 8 locuri + șoferul, includem următoarele beneficii; plecare dimineața devreme – întoarcere seara la ora solicitată, preluare pasageri de la adresă, sofer personal, transport tur – retur la Târgul de Crăciun, taxă de parcare, apă plată, internet wirless, debarcare pasageri la adresă.

Autoturism MyDeck de 4 locuri plus șoferul

Oradea – Târgul de Crăciun din Budapesta: 149 euro/autoAutoturism 4 locuri la Târgurile de Crăciun

Oradea – Târgul de Crăciun din Sibiu: 175 euro/auto

De la Oradea – Târgul de Crăciun din Viena: 249 euro/auto

 

.

Minivan MyDeck de 8 locuri plus șoferul

Oradea – Târgul de Crăciun din Budapesta: 249 euro/vanMinivan 8 locuri la Târgurile de Crăciun

De la Oradea – Târgul de Crăciun din Sibiu: 299 euro/van

Oradea – Târgul de Crăciun din Viena: 469 euro/van

 

.

Autoturism VIP de 4 locuri plus șoferul 

Oradea – Târgul de Crăciun din Budapesta = 229 euro/auto

De la Oradea – Târgul de Crăciun din Sibiu = 249 euro/auto

Oradea – Târgul de Crăciun din Viena = 429 euro/auto

 

 

Strânge gașca de prieteni și alege MyDeck pentru a vizita Târgurile de Crăciun preferate. Ne găsești pe facebook sau ne poți scrie e-mail la acest formular de contact . Iar dacă preferi să rezervi și să achiți online oricare din variantele de mai sus intră la secțiunea comandă un autoturism.

Preferi să călătorești cu avionul ? Alege serviciul de transfer aeroport de la MyDeck.