Blog

My Deck - Transport personal premium / Blog Mydeck - Transport premium  / Acum ai opțiune de plată online pe mydeck.ro

Acum ai opțiune de plată online pe mydeck.ro

Până să ajungem la plată online pe mydeck.ro am trecut prin mai multe schimbări…

După lansarea brandului MyDeck ( vezi aici ce este MyDeck ) în urmă cu aproximativ doi ani de zile, am încercat să modificăm, sistemul de funcționare din mai multe puncte de vedere.

Un serviciu de transport premium sau transfer aeroport business,  trebuie să pună la dispoziția clienților săi și sisteme IT moderene care să aducă plus valoare, control, acces rapid, comoditate dar și alte avantaje.

Aveam nevoie așadar, de un sistem de rezervări modern care să înlocuiască total sau parțial clasicele e-mailuri, telefoane, faxuri ș.a.m.d.  Am povestit într-un articol anterior: Transfer Corporate – avantaje și soluții IT pentru organizația ta, care sunt propunerile MyDeck pentru companiile mici, medii și mari.

Am creat aplicații mobile, atât pentru versiunea android cât și pentru IOS, acestea fiind foarte utile pentru clienții care vor să fie conectați permanent cu panoul de administrare MyDeck.

Sigur poate am omis faptul că avem POS mobil pentru încasare direct în autoturism de foarte mulți ani.

Plată online pe mydeck.ro

Am vrut să mergem mai departe în sprijinul celor care doresc să achite rapid și mult mai ușor, serviciile premium oferite de MyDeck, așa că cea mai nouă facilitate introdusă este plată online direct pe www.mydeck.ro

Pașii sunt foarte simpli ca la orice magazin online: după accesarea butonului COMANDĂ  se introduc foto exemplu Plată online pe mydeck.rodatele solicitate pentru trasportul premium ( oră și dată de preluare, rută, bagaje, număr de zbor dacă este cazul, etc ).

Apoi se alege tipul de autoturism dorit ( standard, business, vip, minibus ) după care dacă ești client nou se creează un cont automat iar dacă ești client MyDeck atunci se introduce user și parolă.

Ultimul pas fiind butonul de trimitere către pagina securizată myPOS care solicită datele de card și tranzacția este apoi procesată. Am ales compania myPOS deoarece au peste 40 000 de clienți în toată zona Europeană. Poți afla mai multe despre ei AICI.

Clienții care achită prin serviciul de plată online pe www.mydeck.ro nu au costuri sau comisioane. Totuși pentru că tarifele practicate de către noi sunt raportate la moneda europeană, cursul de schimb este cel al băncii de care aparțineți.

MyDeck este primul serviciu de transport personal premium din vestul țării iar opțiunea de plată online direct pe mydeck.ro este cea mai nouă facilitate introdusă.

O zi frumoasă

Călin Păcurar

www.mydeck.ro