Blog

My Deck - Transport personal premium / Blog Mydeck - Transport premium  / 7 avantaje ale serviciului de transfer aeroport privat

7 avantaje ale serviciului de transfer aeroport privat

În zilele noastre tot mai mulți oameni apelează la serviciul de transfer aeroport privat, indiferent dacă este  o călătorie de afaceri sau o călătorie în scop turistic.

Aceste servicii de transfer aeroport în sistem privat au avantaje multiple și dacă încă nu sunteți siguri de acestea sau nu le cunoașteți le enumerăm în articolul de mai jos.

7 avantaje ale serviciului de transfer aeroport privat

Fără costuri de combustibil

Când soliciți un transfer aeroport privat și plătești acest serviciu nu trebuie să te îngrijorezi pentru costul combustibilului, a taxelor de parcare, a taxelor de drum, etc. Toate acestea sunt incluse în tariful final al companiei la care comanzi serviciul de transfer aeroport privat.

Fără așteptări și timp pierdutșofer deschizând ușa - transfer aeroport privat

Cu serviciul de transfer aeroport privat, șoferul te așteaptă în terminalul sosiri, în holul hotelului sau la adresa exactă comunicată în momentul rezervării.

Orice alte opțiuni te vor face să te grăbești permanent și îți vor lua foarte mult timp prețios.

Șofer cu experiență 

De ce să îți faci griji pentru condusul către aeroport ? Poate nu cunoști foarte bine drumul și riști să te abați de la direcția corectă. Apelând la serviciul de transfer aeroport privat nu trebuie să îți faci griji pentru aceste aspecte. Companiile care furnizează astfel de servicii sunt foarte atente la selecția conducătorilor auto.

Spre exemplu MyDeck  solicită la angajare un minim de 7 ani experiență dar și alte criterii cum ar fi limba engleză, limba maghiară, etc.

Fară acte și contracte stufoaseSistem de rezervări transfer aeroport privat

Când ai închiriat ultima dată un autoturism ? Cât timp a durat până ai citit, completat, semnat toate actele ?  Rezervarea unui serviciu de transfer aeroport privat se poate face doar din câteva clikuri direct pe pagina web a furnizorului.

Te poți odihni în timpul călătoriei

Chiar dacă ai zburat peste 15 ore sau ai avut parte de un zbor mai scurt, după ce te-ai îmbarcat într-un autoturism MyDeck te poți odihni. Poți chiar să lucrezi în timp ce șoferul conduce spre destinația solicitată.

Siguranță

Călătoria în locuri noi poate atrage câteodată teamă, așa e în natura firească a oamenilor. Totuși apelând la o companie care furnizează serviciul de transfer aeroport privat ai siguranța că șoferul este localnic. Acesta cunoaște tradițiile locale, legislația locală și face tot posibilul să călătotești în maximă siguranță.

Fără probleme de vorbire

În majoritatea cazurilor companiile de transfer aeroport privat au șofei care cunosc cel puțin o limbă de circulație internațională sau mai multe. În acest caz rezolvi și problemele de traducere pe care le poți întâmpina deoarece șoferul poate fi un excelent translator.

Concluzie 

Călătoria cu autoturismul personal sau mașină închiriată către aeroport sau dinspre aeroport poate să ridice costurile bugetate inițial dar probabil cel mai important aspect ar fi că îți dă o stare de stres suplimentară de care nu ai nevoie. În schimb dacă apelezi la serviciul de transfer aeroport privat ai o mulțime de avantaje și costuri fixe pe care le cunoști încă de la rezervare.

Rezervă acum un transfer aeroport privat cu MyDeck

Apelează acum la serviciiile premium oferite de MyDeck

MyDeck este primul serviciu de transport personal premium din vestul țării, disponibil pentru principale destinații regionale din România și Ungaria. Compania are capital 100% românesc și a fost creată în urma consolidării unei experiențe de peste 15 ani în domeniu.

rezervari@mydeck.ro

0259412231