Blog

My Deck - Transport personal premium / Blog Mydeck - Transport premium  / Pentru nunta ta de vis – Închiriază un autoturism premium de la MyDeck

Pentru nunta ta de vis – Închiriază un autoturism premium de la MyDeck

Nunta ta de vis

Avem o mulțime de evenimente importante în viața de zi cu zi dar cu siguranță nimic nu se compară cu ziua nunții, ziua în care spunem  DA, ziua în care devenim soț/soție. Este momentul care are o încărcătură emoțională enormă și amintirle acestei zile vor rămâne pentru totdeauna în inimile noastre.

Pentru nunta ta de vis, pregătirile încep cu un an înainte sau chiar mai devreme și asta pentru ca totul să fie perfect. Sală de evenimente, meniu, fotografi, filmări video, formație, flori și lista poate continua.

Fă-ți intrarea cu stil 

Un aspect important care nu trebuie neglijat pentru nunta ta de vis este autoturismul cu care călătorești în ziua cea mai importantă din viața ta. O mulțime de mici destinații cu adevărat importante: coafor sau stilist, machiaj,  stare civilă, biserică, mini ședința foto, restaurant, etc.

Aceste călătorii îți vor da mari bătăi de cap și nu ai nevoie de o presiune suplimentară pentru nunta ta de vis. Soluția este să apelezi cu cea mai mare încredere la MyDeck  – primul serviciu de transport premium din vestul României.

Autoturisme VIP BMW seria 5 negru pentru nunta ta de vis

Un șofer la dispoziția ta întru-un elegant BMW seria 5, cu ținută sobră, vorbitor de limba engleză și maghiară. Este alegerea perfectă pentru mire sau mireasă și ai garantată intrarea în mare stil.

Disponibil în Bihor, Cluj, Satu-Mare, Arad, Timiș.

Autoturisme BusinessOpel Insignia Negru - Pentru nunta ta de vis

Opel Insignia de culoare neagră cu șofer la dispoziție, vorbitor de limba engleză și maghiară este varianta pe care o recomandăm pentru transportul familiei tale.

Disponibil în Bihor, Cluj, Satu-Mare, Arad, Timiș.

Mini-Van de 8 locuri Opel vivaro negru pentru nunta ta de vis

Chiar dacă este un autoturism pentru 8 locuri, păstrăm aceleași servicii premium cu acest Opel Vivaro de culoare neagră, șofer vorbitor de limba engleză și maghiară. Ideal pentru grupuri de 4 – 8 locuri care vor să călătorească împreună la nunta ta de vis.

Disponibil în Bihor, Cluj, Satu-Mare, Arad, Timiș.

Limuzină  – VIPBMW seria 7 Pentru nunta ta de vis

Suntem o companie care furnizează servicii de transport premium. Prin parteneriatele strânse cu furnizorii auto,  punem la dispoziție și alte autoturisme de ultimă generație ex: Noul BMW seria 5, BMW seria 7, etc.

 

Concluzie

Garantăm pentru toate serviciile noastre – indiferent de nivelul selecției – un standard ridicat de livrare, pentru a asigura întotdeauna o experiență peste așteptări. Personalizăm serviciul în funcție de preferințele tale, ne găsești AICI sau ne poți scrie AICI.


MyDeck este primul serviciu de transport personal premium din vestul țării, disponibil pentru principale destinații regionale din România și Ungaria. Compania are capital 100% românesc și a fost creată în urma consolidării unei experiențe de peste 15 ani în domeniu.

Casă de Piatră

https://mydeck.ro

rezervari@mydeck.ro

0259412231