Blog

My Deck - Transport personal premium / Blog Mydeck - Transport premium  / Transportul elevilor de la Internațional School of Oradea cu MyDeck

Transportul elevilor de la Internațional School of Oradea cu MyDeck

Transportul elevilor de la ISO cu MyDeck

Suntem foarte încântați de faptul că MyDeck și Internațional School of Oradea au semnat un parteneriat pentru transportul elevilor la/de la școală, începând chiar din această toamnă.MyDeck - transportul elevilor

Chiar dacă MyDeck are acest gen de serviciu ,, Transfer Copii  la școală sau la Grădiniță – în siguranță ” ( poți să vezi AICI și alte servicii MyDeck )  este pentru prima dată când acordul este semnat cu o școală.

Astfel acest parteneriat confirmă încă o dată faptul că serviciile MyDeck sunt de cea mai înaltă clasă.

Părinții elevilor de la Internațional School of Oradea vor putea alege transportul elevilor în varianta de share transfer cu minibus de 8 locuri și șofer dedicat.

Varianta a doua pentru transportul elevilor este cea de transfer privat.

Ambele fiind servicii de transport premium, cu îmbarcare și debarcare de la/la adresa fiecăruia.

Despre Internațional Scool of Oradea

În școala primară, ISO oferă o educație în stil britanic, susținută de curriculum-ul primar Cambridge în transportul elevilor la International School of Oradealimba engleză, matematică și știință, adaptat pentru a satisface nevoile studenților internaționali, precum și celor din România.

Școala Internațională din Oradea oferă fiecărui elev o educație vastă, echilibrată, într-un mediu sigur și de susținere. Aceasta promovează o bucurie de învățare, creativitate și excelență.

Poate unul dintre cele mai importante aspecte ar fi că permit studenților să-și atingă întregul potențial; să-și dezvolte abilitățile de a deveni adulți independenți. Cu respect și îngrijire care vor avea succes și vor contribui la societatea globală.

Află mai multe informații despre Internațional School of Oradea AICI sau comunicatul privind parteneriatul cu MyDeck AICI.


MyDeck este primul serviciu de transport personal premium din vestul țării, disponibil pentru principale destinații regionale din România și Ungaria. Compania are capital 100% românesc și a fost creată în urma consolidării unei experiențe de peste 15 ani în domeniu.

rezervari@mydeck.ro

0259412231